Alemanya

1. Berlín

Si vostè està planejant un viatge per Europa no s'ha de perdre la capital d'Alemanya, estem parlant d'una ciutat amb molts atractius. Berlín és la ciutat més poblada d'Alemanya amb més de tres milions i mig d'habitants.

Si anau a Berlín podeu visitar el Museu de Pérgam que és el museu més imponent de l'illa dels museus i el més visitat de Berlín, per què admira les antiguitats clàssiques de l'Orient Mitjà i les mostres d'art islàmic.

També podreu visitar la Porta de Brandenburg i la avinguda Unter den Linden. Aquest és un dels monuments més importants i característics per visitar a Berlín, ja que és l'antiga porta d'entrada a la ciutat. La Porta de Brandenburg no és només un dels símbols més importants de la capital alemanya, sinó de tot el país.

2. Múnich

No et pots perdre una de les ciutats més poblades després de Berlín. Entre els centenars de llocs d'interès i monuments per veure a Múnich, hi ha alguns que no es pot perdre cap viatger. Et mostrarem algunes de les visites més importants.

El majestuós palau de Nymphenburg és una de les principals atraccions turístiques de Munic, de manera que val la pena passar algun temps en la vostra visita. A causa de la gran extensió del palau i els jardins cal tenir almenys mig dia per a la visita.

Envoltada pel majestuós paisatge dels Alps i amb una peculiar barreja de l'antic i el modern Salzburg és una ciutat plena d'encant capaç d'enamorar-se de tots els que la coneix.

3. Hamburg

De totes les ciutats d'Alemanya, Hamburg és probablement la ciutat més entretinguda per a unes vacances, amb molt per veure i fer, ja que té museus impressionants, galeries d'art meravelloses, edificis imponents i excel·lents restaurants i botigues de primera classe.

L'església de Sant Miquel és una de les cinc esglésies protestants més importants d'Hamburg, està dedicada a l'arcàngel Miquel, a més de ser una icona de la ciutat; a més, a la seva façana hi ha una estàtua de bronze que mostra l'arcàngel conquerint el diable.

Tot i que hi ha diverses maneres d'explorar-lo, la millor ruta per prendre el llac Alster és el passeig marítim d'Alser-Kreuz-Fahrteen, que inclou 9 parades i el visitant pot baixar o pujar en qualsevol moment, passant per restaurants i cafeteries situades a la costa i amb una durada aproximada de dues hores.